* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Helyszíneink

Esküvői sátrat számtalan helyszínen felállíthatunk, akár a saját kertetekben is. Amennyiben nincs választott helyszínetek, partnereink kínálatában biztosan találtok megfelelőt.

Közös bennük, hogy mindenhol megfelelő infrastruktúra áll rendelkezésre ill. a terepviszonyok és a megközelíthetőség (a sátrat, technikát, bútorokat szállító teherautók be tudnak hajtani) is megfelelnek egy ilyen kaliberű esemény megvalósításához. A helyszínek egy része catering szolgáltatással együtt vehető igénybe. A lista folyamatosan bővül…

 

Szeretnétek Budapest XII. kerületében, csodás, zöld, ősfás környezetben kimondani a boldogító Igen-t? A Normafán lévő partnerünknél mindez elérhető és a területen egy 100 fős befogadóképességű rendezvénysátor állítható fel.

 

 

Amennyiben rusztikus hangulatban, a szőlőtőkék között tartanátok esküvőtöket, borászat partnerünknél bármekkora méretű sátor felállítható a dombtetőn, csodálatos kilátással a neszmélyi borvidékre és a Dunára.

 

 

A romantikus helyszínt kereső pároknak egy kastély parkjában is állíthatunk sátrat, ahol a hátteret a gondozott angol kert, a szökőkút és maga a kastély épülete adja.