* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Rólunk

Sátras esküvők szervezésével foglalkozunk A-tól Z-ig. Ha ilyet tervezel, jó helyen jársz oldalunkon és bízom benne, hogy segítségedre lehetünk.

Vasas Cs. Tímea vagyok, a Beautiful Wedding Esküvőszervező iroda tulajdonosa. 9 év esküvőszervezésben eltöltött idő után úgy gondoltam, hogy létrehozok egy vállalkozást, kifejezetten a sátras esküvőkre szakosodva. Az első ilyen esküvőnk szervezése közben realizálódott bennem, milyen összetett és bonyolult feladat is ez.

Tudtátok, hogy egy nagyméretű, exkluzív sátor felállítása akár több napba is telhet? Hogy a bútorozást, textilezést, dekorációt, a fény és hangtechnika telepítését végző csapatoknak teljes összhangban, egymást támogatva kell dolgozniuk órára pontosan? Hogy ez körülbelül 20-30 ember munkájának a koordinációját jelenti napokon keresztül?

A végeredmény egy gyönyörű, bedíszített, fényben úszó esküvői sátor, aminek a kivitelezésében nyújtunk mi segítséget.

Mit is jelent ez pontosan és miben vagyunk mások, mint egy sátras cég?

Sok olyan szolgáltató található az esküvői piacon, akik részfeladatokat látnak el egy ilyen esküvő megvalósításában. Rendelkeznek megfelelő helyszínnel, bérbe adnak rendezvénysátrat vagy lehet tőlük bútort kölcsönözni, táncparkettet bérelni, mások a szőnyegezésben profik. Szaniter telepítéssel is többen foglalkoznak. Az esküvői dekoratőrök megvalósítják az általatok kért dekorációt, felhelyezik a textileket, a fényfüzéreket, a fény- és hangtechnikusok beszerelik és üzemeltetik a sátor adottságainak megfelelő technikai eszközöket. Számos kolléga együttműködése szükséges ahhoz, hogy egy sátras esküvő megvalósulhasson.

Mi azonban esküvőszervezőként, mindezt együtt, egy kézben tartva valósítjuk meg.

Szeretnénk a vállatokról levenni azt a terhet, amit egy ilyen esküvő megtervezése és kivitelezése jelent. Az a célunk, hogy az esküvőtök napján, amikor beléptek a sátorba, azt érezzétek: Igen, ez az, amiről álmodtunk.

2023-tól sátras esküvőt csak teljeskörű esküvőszervezés keretében tudunk vállalni, mert csak akkor tudjuk garantálni a minőséget, ha első perctől kezdve nálunk futnak össze a szálak és minden alvállalkozó szerződésével tisztában vagyunk, valamint általunk ajánlott, megbízható kollégákkal dolgozhatunk együtt.