* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Szolgáltatásunk

Ezeknél az ún. amerikai típusú sátras esküvőknél nem elsősorban a sátor a lényeg, hanem az a hangulat, amit ezzel megteremtünk. A környezet, ahol felállítjuk, a dekoráció, a berendezés és a fények, amelyeket segítségül hívunk. Így hozhatunk létre gyönyörű, romantikus helyszínt egy kastéllyal a háttérben vagy rusztikus milliőt egy erdő közepén... Tulajdonképpen bármit tehetünk, hiszen maga a sátor egy nagyon semleges háttér, sokkal nagyobb a mozgásterünk, mint egy rendezvényteremben.

Az e mögött álló csapat, a rutin és a tapasztalat azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy egy szerdán még üres rét vagy partszakasz szombatra esküvői helyszínné változhasson. Ennek megvalósítása több napos feladat és kb. 20-30 ember összehangolt munkáját kívánja meg.

Bármit is szeretnétek, hófehér hátteret egy elegáns vacsorához, színes cirkuszi sátrat vagy természetközeli hangulatot a zöldben, keressetek bennünket bizalommal! Biztosak lehettek abban, hogy ár-érték arányban a legjobbat igyekszünk nyújtani és tudásunk legjavával azon leszünk, hogy egyedi és megismételhetetlen környezetben éljétek át életetek legfontosabb napját!